Söndag

Vaknade tidigt och har haft fullt upp hela dagen. Gotland Imorgon är fett glad! Är inte helt klart med allt som ska fixas innan men snart så. Blev inte picknick eller Teater idag tyvärr. blä för det men ändå jag skulle bara sitta och vara stressad eller sitta och vara nervös för allt och allt. Ja full proppad dag. men jag kommer inte blogga förens jag kommer hem eller senare.  
muppet show - mah nuh muh nah



Beyonce if i were a boy


Fredag-Lördag

Lite kort.
Igår städa vi ut bänkarna sen drog jag hem sen ut till landet.
Idag tog jag första doppet det va ganska kalt men inte så kalt jag trodde. Sen låg jag och sola lite på klipporna där jag bara sen cykla jag tillbaka till landet och hoppa lite studsmatta sen drog vi hem och åkte nyss ut med min moppe lite.
Men det är typ det imorgon har jag jätte mycke att göra till resan.
Ha det gött <3


Sjuk idag me


Hej!
Idag va jag hemma och sjuk igen. tråkigt tråkigt men jag har kollat på Vänner (Friends) hela dan och skrivit lite. Imorgon blir det skola. hände det något speciellt idag i skolan? Jag gillar inte att vara hemma och vara sjuk. Men iallafall idag har jag redigerat lite bilder (bilden där uppe är ny redigerad men det är en gammal bild).

Just det Tyra Banks är så jävla cool och jag älskar the Tyra Banks show. aa nu vet ni.
Gotland på Måndag fett pepp hoppas det blir kul och bra.
men nu ska jag kolla på mer vänner.
kram<3


Sjuk idag

har varit hemma och sjuk idag. har typ halv sovit nästan hela dan. hr ingetmer att skriva just nu men jag har varit sjuk idag
Btw ni i klassen  va gjorde ni i skolan idag?


 

kram <3

Hemsk dag!


Hej!
 Hemsk dag idag. Först när jag skulle till skolan åkte jag för sent hemifrån sen så cpa moppen sig mitt i en korsning fick lite panik då. sen när jag kom till en skola på väg till min skola tappa jag extra hjälmen så jag fick stanna och springa och hämta den och när jag vänder mig om har moppen vält och ligger i brännässlor och jag kämpar och får tillslut upp den sen åker jag vidare till mot skolan och upptäcker att jag har tappat mobilen när moppen välte. Men jag plocka upp Nina i spånga och körde vidare till skolan sen efter morgon perioden åkte jag och nina och letade efter min mobil. vi hitta den som tur va bland massa brännässlor och jag hade korta leggings och va tvungen att gå bland dom och sticka ner armarna så jag fick jätte ont. men vi åkte tillbaka till skolan och sitter och väntar på syster så jag kan få salva men hon kommer inte sen efter/under lunchen åkte jag hem för jag hade ont i huvudet, mådde lite illa, hade ont efter att ha letat efter mobilen. så jag har legat  och vilat sen jag kom hem. Inte bästa dagen för mig alltså

Snapple?

Hej!
Idag körde jag Nina till och från skolan. Det va en helt okej skoldag och jag blev klar med min 3:dje sak på syslöjden (stolt). Jag har klippt mig idag också. Det känns mycket kortare men det klipptes bara typ 5 cm.
Angående rubriken undrar jag om nån vet vart man kan köpa Snapple det är så gott! Jag köpte på Sandy's tror jag det var men vet nån om man kan köpa nån annanstans tror inte jag har sett nån annanstans. Men vet nån var man kan köpa skriv en kommentar snälla!

Nu ska jag kolla in lite hemsidor.
Kram <3

Från onsdag till Idag


Bjuder på bild 1 och 2. det är jag och malin i kön till insane.
3. Insane när vi står i kön till lustiga huset (bi åkte insane först av allt).
4, 5, 6 Bilder jag tog på landet

Kort Från onsdag till Idag
Onsdag: Va klassen på en Domstol och åkte sen till vetenskapens hus. sen åkte jag till landet
Torsdag:  Plugg till samprovet imorrn och hoppa studsmatta
Fredag: Grönana men Malinos vi åkte insane den va fett skoj och lite läskig när man hängde i byglarna eller va man ska säga (vi satt oss så man åkte framåt när den börja). Sen mötte vi Malins kompisar Elin (Känner henne lite) och Sofia. Vi åkte popexpressen, extrem, Kvasten, jetline (stora bergochdalbanan) sen åkte vi Extrem igen och då efter att ha mått illa nästan hela tiden mådde jag jätte illa men behövde inte spy som tur va. Så jag drog hem så stana manlin kvar med Elin och Sofia. Jag är åk sjuk och glömde ta tablett det va därför jag mådde illa. Men jag skaffa guld kort så jag kan åka när jag vill.
Men då åkte jag till landet och typ sov.
Lördag: åkte hem från Landet och plugga
Söndag: först körde jag mamma till rusta och vi köpte en resväska till mig till gotland ville ha nån rolig men det blev bara en vanlig svart (bild kanske kommer) och sen åkte jag till Teatern och sen har jag pluggat Sam och jag kan fortfarande typ ingen sam =( menmen ska nog läsa en gång till.
Kram <3

19 Maj


(gammal bild i repris men har inga bilder här).

Idag va det fotbollsturnering fast jag drog efter ett tag för jag gjorde ingen nytta satt bara där och frös så jag drog hem åkte till willys och köpte minibaguetter och fetaost till matsäck imorgon.
Lång helg = mycket att göra så det blir nog inte så mycke bloggning sorry men så är det. men det betyder ju att det blir mer att skriva om efter.
Men nu ska jag kolla på vänner (har lånat alla säsonger av min farbror).
Kram <3


18 Maj


Åkte moppe till skolan idag det gick bra. Fick dåliga besked om mitt sam prov. Hade ett Tyska prov jag inte visste om att jag hade idag. Och sen skjutsa jag Nina hela vägen hem på moppe fast vi fasta i kö och vincent bara körde om alla bilar men det va bara en fil så jag vågade inte tänk om det skulle komma en bil som inte jag hade sett och köra på oss. Ja jag vet jag är lite fånig men ändå. Gjorde klart hela kemi period häftet idag när jag kom hem känner mig duktig. hehe Just det idag i skolan va det två tjejer från universitetet som kom och vi skulle svar på frågor om Internet/datorn på Engelska hehe.
Kram <3

Dröm


(bild från Google)

Vaknade nyss och hade skummaste drömmen. Jag drömde att jag körde upp med moppen till månen och det tog 10 min sen när jag kom upp så skulle jag åka ner och hämta Jasse och sen när jag hade kört upp Jasse sa hon att jag skulle åka ner igen och hämta Adna och sen när jag och Adna kom upp hade Nina flugit upp till månen på något skumt sätt. Sen vakna jag, haha den va grymt skum.

Uppdatering: Jag kom på att Malin (i Klassen) va me nånstans i drömmen också. Men kommer inte ihåg vart och när.

...

Hello
Igår (fredag) var jag sjuk så ingen skola, sen åkte vi till landet och åkte hem idag.
Körde med moppen till Ellinor och hämta henne, sen åkte vi till willys och efter det till bruket och åt chips och nu sitter vi här.
Skriver ett längre inlägg sen
Kram

Btw ser min moppe ut såhär och nu funkar den som den ska, den har slutat stanna om ni fattar (förra inlägget)

14 Maj

Heej!
Igår åkte jag till teatern på moppen och den är ju helt ny så den är inte van att köra så långt och sen stå ute i ca 4 timmar i ganska kalt väder så jag fick lite problem att starta den men efter ett tag fick jag igång den och sen blev det åka av hela vägen hem.
Idag va det skola och efter lunch drog vi till museum och det va helt okej. Sen blev det gå lite på stan. Sen åkte jag hem och när jag kom hem hade jag ont i magen och huvudet och sen kom mamma och pappa hem med en extra hjälm åt mig =) fett glad blev man. Sen så skulle jag åka ut lite och sen vid ett trafikljus som man fick vänta vid ett tag. Då fick den problem och slutade köra och höll på att var jobbig (Han som vi köpte av (den är helt ny) sa att det kan bli så i början när jag köpte den). Så då åkte jag hem och nu ska jag plugga.
kram <3

Godmorgon

Godmorgon!
Idag blir det skola som vanligt. Men jag vill ha ledigt orkar inte skolan längre det är inte det att jag är trött asså trött så att jag vill sova och det är inte det att jag är trött på själva skolan det jag är trött på är lektionerna (dom flesta iallafall) alla verkar vara likadan och det är så tråkigt. Menmen skolan måste man gå till, så jag får stå ut. 
Teater ikväll så vet inte om jag bloggar då men ni får ju ett inlägg nu.
Kram <3 


MOPPE =)

Heeej!
FICK MIN MOPPE IDAG!!!!!!!!! Är helt glad. Har kört runt med Malin i jakan i typ 1 h det va kul! När jag har köpt en extra hjälm så får jag köra till skolan och Nina ska få bli körd hem det har jag lovat. Men hjälm först. Hehe imorgon blir det teater ska nog köra dit. Men aa idag har det inte hänt något speciellt har haft 2 nationella  = Jobbigt Hehe
Nej nu ska jag se på UB med Malin
Kram <3

*





(Bild 1 Tog ute på landet. 2 Tog i vintras i stan 3&4 Gamla bilder
Har kanske laddat upp några av bilderna förutmen ni överlever hoppas jag.)
Ja sov morgon idag. Mamma fyllde ju år igår så jag gick inte på teatern. Jag fick gå ut och passa Mårten och Sofia (sysslingar) Jessica (Kusin) och syrran. Dom alla är så gulliga. Men det va kul igår. Idag har jag samhällsprov hoppas det går bra har pluggat mycket men jag vet inte om det räcker hoppas hoppas. Imorgon ska vi i min klassa ha biologi Nationella det blir inte kul ska jag säga inte alls kommer inte klara det men det har inget med betyget att göra det är bara test för hur svårt dom ska göra nationella i biologi i framtiden.
Min dator är fortfarande dum. Det är inte kul ska jag säga. Menmen jag överlever. Nej nu ska jag fixa iordning mig och sen kolla på TV.
Kram <3


Hejhej

Nu är jag hemma har varit på landet. Det har varit kul och igår va vi på AF (Adolf Fredriks musikklass) För Filippa Har kommit in där och jag är fett avis jag vill också hmm har nån en maskin så man kan börja 4:an igen? Hehe, Sen åkte vi ut till landet efter igen och nu är vi hemma och idag fyller mamma år så GRATTIS MAMMA. Det blev lite stressigt pga att vi kom hem senare än vi trodde och jag och filippa skulle duscha men nu är vi hemma. Men nu måste jag sminka mig och sånt hör av mig sen
Kram <3


-


(bilden är gammal och tagen med min gamla digital men det är den ända som jag har tagit som inte är på mig jag hitta på pappas dator)

HejHej!
Imorgon ska vi till Järna men skolan. Idag har det varit en normal dag i skolan ... NOOOT. Först va det vanligt sen vid lunch så började Malin och Nina ha vattenkrig och jag blev blöt men skit samma. Dom kasta vatten på varandra i klassrummet och Korridoren och det blev skit blött och sen moppa dom och aa jag säger bara kaos. Sen va jag, Malin och Adna i data salen och när vi kom tillbaka hade  det hänt något mellan Axel och Johannes och hur som helst hade nån av dom (Axel tror jag) kastat ett glas med såpvatten i väggen som gick sönder och då blev det dax att moppa igen. Och det va Malin duktig och gjorde fast hon inte ens hade varit me och duktiga Ejnar soppa golvet som inte heller hade varit me och bråkat så dom va duktiga.
Sen nu är jag barnvakt åt syrran och jag va bäst att somna i soffan det va inte bra! men men. Min dator är helt dum så sitter vid pappas just nu. Ska kolla va det är för fel med min dator nån dag.
Kommer inte bli nån bloggning i helgen. Bara så ni vet.
Kram <3

6 Maj


(Jag gillar Bilden, tog den när jag va sjuk förut)
Hello.
Dagen va onödig Vi hade sovmorgon sen när vi kom till skolan hade vi biologi sen hade vi biologi igen sen hade vi typ ingen Mikael samla in matteböckerna (Som man läser talen ur Sommar Lovet är på väg) sen lunch sen kör sen fick några gå och några skulle ha Engelska Nationella så jag gick med Nina och Adna och vi umgicks lite hehe. Sen så kom jag hem helt jätte blöt och nu sitter jag här och MSN fungerar fortfarande inte det är dumt men nu ska jag fixa till mitt hår (blött och rufsigt) och ge mig av till Teatern, den börja 18.30 men trodde den börja 19.00 så jag hade kortare tid på mig än jag trodde. Menmen nu ska jag göra det jag behöver göra innan jag ska iväg.
Kram

Godmorgon

Godmorgon alla människor!
Sovmorgon idag början 9 det är bra. Min dator fungerar fortfarande inte som jag vill så jag sitter här vid pappas dator igen. Jag vill ha en bärbar dator det kan ju vara bra att ha för jag börjar ju gymnasie nu till höst. Men iallafall är det nån som har lust att köpa den här eller en liknanden åt mig ?

Jag vill bara ha och ha jag är jobbig jag. I Kväll är det teater igen. Hoppas det går bra och blir kul.
Men nu ska jag äta frukost.
Kram


Ny Header

Hej! Det gick inte som jag ville med datorn och blabla men jag gjorde en ny header det kommer nog en ny snart den här är bar så länge. Men nu ska jag logga in på "gäst" så jag kan komma in på MSN för det kan jag inte på "Linnéa" det här  är jobbigt måste logga in på olika hela tiden. men men helt ny design kommer snart hoppas jag. 
Kram <3 

Pappas dator

Hej!
Hade halv studiedag idag så sluta vid lunch ... Hade hoppats på att jag kunde vara med Ellinor men hon hade för mycke läxor så jag fix åka hem istället men jag hade precis missat bussen och orkade inte vänta på nästa så jag gick till spånga det va skönt sen när jag klev av tåget så gick jag en liten promenad innan jag gick hem och nyss åt jag =). Ja det är det som har hänt idag ... Just nu funkar inte min dator som jag vill så jag håller på med ett experiment på den hoppas det går hihi =) om det går blir det en ny header och en ny design snart =)
Men nu ska jag försöka vidare ha det bra karm <3

Hej hå =)

Hejhej =)
Idag beställde vi moppe =) hihi jag är glad glad =). Lalala =).
Skolan idag va JOBBIG!!! orkar inte skolan längre Bläblä hur ska jag klara gymnasiet i höst?
jaja hmm min dator har problem så det går inte att vara inloggad på "Linnéa" utan måste vara inloggat på "Gäst" det är pissigt för alla bilder är borta och allt medans jag inte kan vara inne ordentligt Bajsbajs.  Vilket betyder att jag inte kan fixa en ny header och bajs på datorer. Menmen ska försöka fixa det sen eller aa jo kolla va det är för fel. så skriver kanske sen om jag hittar felet kram på er som orkar läsa <33

Ett blogginlägg i stress!

Ja Rubriken säger allt ...
Hela dagen  är full proppad men jag ska börja med att säga att min helg har varit super bra. Valborg på Baset såg Kajsa, Lisa med flera men gick inte fram och prata med dom (fegis) men jag tog hand om min syrra också. 1 maj återträff!!! Helt Jag säger bara chokladbollar salt kurragömma och ljus haha ni fattar nada men nu ska jag förklara för er. Jag, Kajsa, Lisa, Frida, Sofia, Adam, Karro (Karolin), Lelle och steff -aa tror det va dom och ledarna, vi kom dit för att baka och jag, Kajsa, Lisa, Frida och Sofia gjorde chokladbollar (mums) (bilder kanske kommer) och då hade vi lite kul och hällde salt i 3 st hehe det va fett kul och massa saker hände. Sen var det kurragömma och sardinen (?) (baklänges kurragömma) och sen så kom dom andra och vi fika. Sen blev det bildspel och så fick vi säga va som va bra, dåligt och vad som kunde förbättras om vinterresan. Sen blev det kurragömma igen och den här gången med alla Jag och Kajsa fick räkna andra gången och då kom vi på att dom förra som hade räknat (Kattis och Fredrik) hade aldrig hittat typ Adam och ty 5 till XD men vi hitta dom moahaha. Men vi hittade inte mammas köttbullar från scan (Magnus) Markus visste var han va men när han visade oss var han hade varit så va han inte där =O (han hade gömt sig i ett fönster som sitter högt upp (jäkla apa XD) och sen gick vi och skrek frittfram och sen vände vi oss om och då stod han bakom oss och sa "är det mig ni letar efter?" sen gick vi och spela fotboll och några åkte och bada (klockan var 21:45). Sen kom pappa och hämta mig och Malin för dom andra skulle också iväg och bada. Ja det va den dagen det =P Sen igår va vi ute på landet och det va skönt med solen och studsmatta och aa det va skönt.
Det va det jag orkar inte skriva mer nu
Kram <33

RSS 2.0