Hemma igen

HEJ ! Nu har jag kommit hem från landet det va härligt att va där ute ! och igår cva jag på avril köade i 5 timmar men det va kul ! jonas brothers va förband <33 åå gud va jag vuill tillbaka bästa konserten ever !
aja nu ska jag snart gå och lägga mej sov gott !

Bye Bye

Hej då , nu är det så att om typ en timme åker jag till mitt Landställe och kommer inte hem för en typ den 29 lr den 30 ... men sen när jag kommer hem blir det massa bloggande ;)
Ha det bra ; D ^^ ses och hörs :P

Idag När ...

Idag När man satt hemma och läste lite harry potter (A) så ringer dom från min syrras fritids och säger att hon har rammlat och slagit ett djupt hack i pannan :O Va gör man? Får panik (A) mamma springer och hämtar Filippa och tar henne till Sjukhuset där dom säger att dom måste sy ... Jag får springa över me min syrras mjukisdjur (?) och lämmna den till mamma ... sen kommer dom hem Filippa är helt slut men det vissar sej att dom slapp sy *pustar ut* dom behövde bara tejpa ... Fick va barnvakt åt henne sen (A)

Harry Potter

Asså nu har jag blivit helt beroende av Harry Potter ... Jag får såna perioder ibland ... liksom jag bara läser om harry potter kollar på filmerna och så (har "läst" alla böker (hört på CD bok har dyslexi) men mina kompisar har lånat flera av dom) åå gud va jag vill ha tillbaka dom ...
Harry Potter äger !!! okej ni kanske inte tycker det men det tycker jag ! Harry potter är bäst !!

Skateboard

Hej på er (?) idag har jag haft så rolig att jag har målat  om min skateboard och ska köpa nya hjul till den när jag har pengar ... Jag funderar på att skriva "Peace, love and understanding" på den lr kanske "Make Love Not War" lr nåt sånt förslag ? skriv gärna om ni har förslag ;)

eyliner ='(

Jag e såå duktig jag glömde ta ut min eyliner ur mina byxor som pappa tvättade så den e helt tom nu xD


Blogga

Japp nu ska jag försöka blogga lite =)
vi får väl se hur det går xD


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0