GAH JAG FÅR SKÄRPA MIG!!

A Drop In The Ocean - Ron Pope

Hej! Nej nu får jag skärpa mig jag bloggar ju aldrig =S
Men så här i Fredags var det bal helt jätte kul och underbart =). I lördags va det loppmarknad för att tjäna pengar till gotland. I söndags var det uppkörning och teori på moppen klara uppkörningen men inte teorin så fick göra om prov som jag hade idag och jag klara det =). Så nu har jag skickat in grejen nu saknas bara att få kortet och moppen =P. Japp japp det va lite kort om va som har hänt mig på senaste tiden =P.
Håller på att baka bärpaj mums =). Kram <3

Fullt upp ...

Hejhej!
Idag va det volleybollturnering mellan waldorfskolorna efter 1½ - 2 timmar gick Jag, Nina, Adna och Jasse (kanske nån mer som inte gick med oss). Fullt upp hela veckan .. På fredag bal och massa mer saker händer i veckan ... Längtar till balen men är orolig för att jag ska bli placerad bredvid nån jag inte känner =O. Och jag längtar till klassresan!!! hehe =P.
hade lite tråkigt för nån dag sen  och satt ihop lite bilder =P hehe.
Kram <3

BILDER!

Hejhej!
Här kommer bilder från resan dom är fult ihopsatta och allt med snälla lev med det hade inte tid med mer eftersom jag måste plugga till ett kemi prov jag ska ha imorgon och jag har typ inga anteckningar =S Men här kommer bilderna
Jag skrev det här inlägget vid 5 tiden men det gick aldrig att ladda upp bilder och det blev massa problem sen raderades bilderna där det stod © Linnéa D på och nummer utom 3 men den är © Linnéa D på alla bilder som vanligt!!!
Men ni fick se bilder iallafall <3

1. lunchstopp - Malin och Sofia 2. lunchstopp - Emma 3. lunchstopp en del av min lunch 4.Vi är framme 5.en liten gullig stuga vi hitta när jag Emma Malin och Sofia gick ut och gick 6. Emma

1. Möte 2. Malin och Emma 3. Möte 4. Möte 5 Pjäsen 6. I bandvagnen


1. bandvagnen vi åkte i. 2. KUDDKRIG 3. Mys med musik <3 4.Packa ihop =( 5. Nästan hemma ½ kvar av resan =(
Kram <3

Sorry!

Hej!
Sorry att det inte har kommit några bilder än men jag har haft fult upp hela tiden och sen har det inte gått att komma in på blogg.se och sen kom jag på att jag inte va klar med periodhäftet och massa saker så det har varit lite problem =S men bilder kommer snart måste bara fixa ihop några och så lovar att dom kommer den här veckan!
kram <3

Hej! Detta hände på Lägret =)

blev inget inlägg igår jag va för trött (har nästan inte sovit på dom dagarna jag va borta)
Jag tänkte skriva lite om varje dag nu =P ni behöver inte läsa XD

Dag 1-Lördag

åkte vi. Jag, Sofia, Malin, Emma, Adam och Edwin kom i samma bil med Markus bakom ratten (vilket senare skulle visa sig vara en liten katastrof, eftersom att han är så otroligt seg) och Kattis som satt fram (också ledare)

Efter lunchen blev det bara varmare och varmare i bilen, och vi fick ta jättemånga pauser för att det var för varmt, det var över 30 grader i baksätet. Men sen kom vi på att det var för att vi hade ACn på, och massa knäpp som jag inte orkar förklara, men så var det iallafall.

När vi kom fram skulle vi hyra grejerna och alla fick sina grejer förutom malin och Sofia stackarna XD

och vi har kommit fram till att Martin (ledare som har hand om hela allt) är segast, och Markus näst segast (och världens tidsoptimist).

På kvällen skulle vi leka en namnlek, när man skulle säga sitt namn och något att äta på samma bokstav som namnet

(Malin Morot, Sofia Smultron och Linnea Lasagne)

fruktansvärt fult ord, jag vet, men försök förklara situationen på något annat sätt själv då!

sen skulle vi ut och leka, vi blev uppdelade i två lag.



Dag 2- söndag

Malin och Sofia gick hyra sina snowboards och dom kostade mer än våra andras.

Sen bar det iväg till backen, och inte minst liften!

Det va jobbigt i början (när jag kom hem va jag halt blå av blåmärken) eftersom det va första gången jag åkte snowboard. Men kul var det!

Och sen skulle vi åka upp i Ankaliften och Jag ramlade, men jag total vägrade släppte taget om liften, utan hon hängde kvar till toppen ( jag hade åkt typ 1/5 av backen när jag ramla) och herregud va kul det måste ha sett ut XD 

men vi åkte hem tidigare och lagade mat, men vi hann iallafall ramla nog för en dag. XD

Efter ett tag fick vi samlas och köra gissa kändisen och vi fick också veta att vi skulle göra en pjäs. Efter ett tag då vi slitit med pjäsen bestämde några för att smita ut. när dom var ute ville dom skrämma Ledarna men dom var tråkiga och reagerade inte. (jag va inte med ute)

DAG 3-måndag

åkte vi till Ränndalen, och hela dan bestod av svängningar och sittlift.

I slutet av dagen ramlade jag på min arm så Jag Markus och sofia gick till sjukstugan Förra vinterresan fick jag också ta mig till sjukstugan fast med skoter XD
Men iallafall så krockade vi på vägen hem, eller bilen före bilen som var framför oss tvärnitade för att svänga, så bilden framför oss tvärnitade också, men våran minibuss som var tyngre än de små bilarna kunde inte stanna lika tvärt så Markus typ ställde sig på bromsen och sa "NEEEEEEEEEIJOOOAAAAIIIINEEEEEE" sen kom det ett BONK och bilden framför typ hoppade framåt, som en lite gräshoppa eller nåt liknande

och sen på kvällen lekte vi maffia jag blev mördad fett ofta och om jag inte blev mördad så trodde folk jag va maffia =P hehe


DAG 4-tisdag

var sista dagen i backen, och vi åkte med henke, kattis och fredrik. Henke är värsta bra på snowboard. Han lärde oss att svänga.

Men eftersom att Sofia och Malin hade hyrt utrustningen vid Ramundberget (hette det så) så skulle dom lämna tillbaka sakerna före oss andra, och missade kvällsåkningen. Dom hade till på köpet glömt skorna så det blev en massa gående i snö och lera.
Men jag Emma och några till stanna på kvällsåkningen och det gick fett bra =)

Och sen skulle vi lämna tillbaka våra grejer och jag och Emma hade också glömt skor men Fredrik (Ledare) tog mina pjäxor så jag behövde inte gå i lera och snö =P Och sen när Fredrik skulle lämna tillbaka sina saker så sprang han igenom snö och sen skulle kattis (ledare) bära honom genom leran för hon hade skor och då stängde Emma bildörren och kattis ramla med fredrik på ryggen och dom fick bada i lera haha XD fett kul va det att se på XD
sen när vi kommer hem till stugan så gör vi klart pjäsen och spelar upp den, riktigt bra för 10 minuter  Efter det blir det mat.

DAG 5-onsdag

var vi uppe på fjället och lekte bla flaggan (catch the flag) i skit djup snö. Och matte tappade sin mobil nånstans i den knädjupa snön.

men iallafall så åkte vi bandvagn upp men eftersom vi va så många så fick vi inge syre det va hemskt =O
Men på hemvägen åkte vi skoter Eller några av oss Emma satt bakom den som styrde men Jag, Malin, Adam, Frida, Edwin, Tobbe, Tjockis och blondie (Henke och Mange från zafari i sommras) åkte i en vagn eller va man ska säga utan tak det va bara som en lådatyp XD hehe och bakom oss åkte Sofia och Fredrik i en annan vagn med tak och väggar =P och dom kasta snöbollar på oss och va dumma XD

och sen skulle han som körde skotern (som btw var 18 år, fast han såg ut som 17, han såg verkligen, verkligen ut som 17) men iallafall, han höll på och stajla somfan med skotern sen.

När vi skulle åka hem från skoterställt så kom inte Markus för att hämta oss, så vi fick gå en bit. Sen kom Jens(ledare) tillbaka för att hämta oss.
Sen va det spökvandring som va skit dålig och man blev inte rädd jag skrek för att dom andra skrek (eller Sofia skrek).
Sen fick vi diplom och jag fick diplom för bästa liftsläpet XD

Dag 6-Torsdag
Dax att åka hem =(((((
Konfirmanderna fick åka tidigare och slapp städa det va dumt XD hehe men dom åt på Max och vi åk Pizza =P och dom åkte med Markus och kom bara fram en timme före oss fast dom åkte 2 ½  timmar tidigare därifrån.
sen va allt slut =(

okej nu får ni läsa XD hehe det blev långt
bilder kommer snart om nån dag tror jag.


HEMMA!!

Hemma =) det va BÄST!!!! älskade vinterresan och människorna <333333
Glömde ta allas nummer och msn =((((((((((((((((( inte kul =(
Har inte tid att skriva mer nu skriver imorrn =) 
kram <33 

Hejdå!

hej =)
Imorgon åker jag och kommer hem på torsdag och på fredag kanske det kommer bilder från dom dagarna. Det ska bli kul!
Hoppas alla får ett bra lov! och har haft det bra idag =)
Är helt beroende av låten nedan sjunger den hela tiden =P Den är bra tycker jag =P
KATY PERRY "Hot'n'cold"


är helt beroende av den här låten me sjunger och spelar den på gitarr hela tiden (Klassen vet =P haha) men den är bra =)
Sebastian Krantz - varför måste du gå?


kram <3 hoppas ni får det bra =)

jag skriver

Hejsan svejsan =)
Vakert väder va det idag =) så skönt =) hihi
Matteprov imorrn inte kul =( Hoppas det går bra har pluggat men man vet ju aldrig .. =( hoppas och håller tummarna för att det går bra =)
Här är lite grejer jag vill ha iallafall ... hmm det är bara lite av dom grejerna jag vill ha =p hehehe Jag hittade ingen bild på ett par av skorna jag vill ha (Nina du vet vilka dom från Dinsko) inte snyggaste fixat ... men men XD

Hoppas ni ser va det är XD och det är bara lite av det jag vill ha
kram <3


RSS 2.0