Så här ligger det till.

Moppen funkar inte så mamma och pappa ska leda den till moppeaffären medans jag jobbar.
och därför måste jag gå hem från jobbet. pappa kör mig till jobbet men jag måste gå hem. Önska mig lycka till. Det är en bit att gå men jag ska klara det hoho.
Nej nu ska jag göra mig klar för snart sticker vi nog. kram <3

Saknar <3

Jag saknar:

Klassen <3

Vinterresan <3

Zafari förra året <3

Saknara människorna och grejerna vi gjorde tillsammans <33
Saknar er som fan! Klassen, Alla från vinterresan (ALLA) och Alla från min zafarigrupp förra året <333 
Okej nu räker det annars börjar jag sakna alla så mycket att jag börjar gråta.
 kram <3

*

Hej!
ska snart dra men jag ska vara på ny avdelning den här veckan alltså måste jag lära känna nya barn och ny vuxna vill inte jag gillade att va på droppen! det är typ 4 från droppen som kommer vara på den nya avdelningen iförsig men jag vill hellre vara där aja strunt samma.
Va på landet i helgen. men nu måste jag dra kram <3

Inget Internet =(

Har inget internet hemma så det kommer inte bli nån bloggning förens Internet är igång. Sitter på jobbet nu.
Hoppas alla har det bra! Just nu är jag väldigt trött på Jobbet! det är liksom sjukt varmt och typ alla är och badar och här sitter jag och måste leka med några barn. menmen jag står ut!
Men det är fett dumt att Michael Jackson är död! R.I.P på raqdion sa dom att dom hade försökt åter uppliva honom i en timme. Men R.I.P Michael Jackson <33
Nej nu är min rast snart slut skriver när jag får internet <3

Ny mobil =)


Ja rubrik+ bild säger allt har fått en sån mobil.
trevligt trevligt nu ska jag gå ville bara säga det kram <3

Hello

Har haft problem med internet och har inte haft tid därför har det inte blivit någon bloggning.
Idag har jag stoppat 2 vattenkrig 3 lerkrig. Idag fick jag sitta vid ett eget bord med 5 ungar och ge dom mat och det va kyckling och jag va tvungen att fixa den åt dom och jag typ ogillar att fixa det men jag klara det. Men nu är min rast snart slut skriver när jag har tid.
kram <3

 
Saknar er! <33

Hemma!

Nu har jag kommit hem skriver sen <3

Bajs På Blogg.se

Heej!
Jag har försökt blogga 3 gånger idag men bara halva inlägget har kommit. så jag tog bort och börja om flera gånger. men nu skriver jag här att midsommar firas med Mallan och jag kommer inte ha Internet så det blir ingen blggning. och nu måste jag packa till imorgon för då åker vi.
kram på alla hinner kanske blogga lite imorgon innan vi åker.

btw sötaste killarna på dagiset satt i en gunga och sa:
N: Jag Älskar Fröken Linnéa
S: jag me hon är så söt
N: ja men tyst hon kollar på oss.
Sötungar <3

Död mobil.


(förklaring nere)
Rolig dag idag me! En av tjejerna ville inte va men nån annan en mig söt e hon. Allt va bra idag tills jag satt mig på golvet och mobilen ramla ut ur fickan och blev helt förstörd (bild uppe) så nu går den inte att andvända längre den dog helt, det börja med att knapparna på sidan ramla av sen när jag låste upp den för att kolla om det blev nå fel på själva mobilen så hade allt kontakter försvunnit och allt va borta och mobilen stängdes av och det gick inte att slå åp den så när jag kom hem tog jag mormors gamla och prova med den och det funka men den är som en tegelsten och mjukisarna åker ner för den är så tung sen kom jag på att pappas gamla jobb mobil kanske går att ha så nu har jag den. men jag har ingen musik inga bilder ingenting. hoppas den funkar. hoppas jag kan få en ny mobil! nej nu ska jag inte skriva mer
<3


Dag 1

Heej!
sommarjobbet va sjukt kul en kille sa "jag älskar dig vill du bli min mamma" så söt! <3 jag jobbar med 1-6 åringar och alla är jätte snälla och sånt. haha kul har jag haft det!
Hur har ni haft det idag?
Har inte mycket mer att skriva tyvärr kram
<3

Btw Nea jag skickar bilder till dig vet inte när det blir men gör det så fort jag kan har inte dom på datorn än så det tar lite tid<3

14 juni


har typ inga bilder på datorn så jag bjuder på den här hemska. (det är jag som e hemsk inte Ejnar)

idag fick jag åka ut med moppen i spöregn för att kolla om jag hittade till mitt sommarjobb och jag kom fram och hem igen blev helt skit blöt. hoppas det inte regnar imorgon!
har köpte högtalare till min ipod också. hmm det har inte hänt mycke mer men iallafall.
Hoppas det går bra imorgon hoppas hoppas.
Nej nu ska jag kolla på film inge mer att skriva.


Hello

I torsdags kväll fick jag reda på att jag har fått sommar jobb på en förskola. och att jag ska börja redan på måndag men att jag först skulle ringa en människa så jag kunde få mina arbetstider så hela fredagen försökte vi ringa henne men hon svara inte. sen tillslut fick vi tag på en annan. Så jag har sommar jobb i 3 veckor på en förskola. är fett glad.
kom nyss hem har varit på landet och igår kom Ellinor ut till mig där och sen körde vi hem henne.
nu ska jag kolla på film
kram <3


Grönan idag!

hej! sitter vid pappas dator för Internet funkar inte på min.
va på grönana idag först med Eve vi va där 12 och åkte massor det va kul sen träffa vi Nea lite men hon va med sina kompisar så vi sa bara hej i kön till vilda musen typ. Sen kom Malin och åkte med mig och eve sen träffa vi Ejnar, Marre och Axel och efter ett tag träffa vi Johannes (fast vi visste redan att han va där men vi viste inte vart han va) sen blev det NRJ in the park och då kom Sofia och Eira. Efter första bandet drog Alla (jag vet inte om Johannes gjorde det för vi stod inte med honom) förutom Jag och Malin och vi stod där hela tiden så jävla nice. Hehe men kul va det bra band och artister me. Nej nu ska jag fan sova är skit trött och har ont i fötterna.
 
Flipsyde - Happy Birthday

den här låten spelades älskar den <3

 
saknar er som fan ni har fortfarande mitt hjärta och kommer alltid ha en bit av det <3333

-

Skolavslutning idag. Det gick bra grät inte när det va avslutningen när jag sa hej då till dom 7 som inte skulle me på lunchen. Sen vid lunchen när alla sa hej då då bara grät och grät jag det gick inte att sluta jag fatta äntligen det är inte vi längre det är inte klassen vi är inte en klass jag kommer inte träffa dom här människorna varje dag igen vi kommer inte sitta i klassrummet och skratta åt nåt någon lärare säger. Det kommer aldrig bli så igen så jag grät grät krama alla och grät. Sen gick vi vidare i stan sa hej då till alla som gick me igen och gick till tåget satt mig på tåget och börja gråta och jag grät och grät och nu sitter jag här igen och gråter jag kan inte fatta det det är så jävla hemskt fan att det måste ta slut. jag fattar det inte. nej jag ska inte förtsäta men jag kan hålla på i timmar. Men Jag kommer aldrig glömma er jag älskar er så jävla mycket att det inte går att beskriva. Ni har svikit mig ni har skadat mig ni har gjort mig att bli glad ni har get mig alla olika sorters känslor. Men jag älskar er och hoppas ni får en bra framtid.
Ni har tagit en bit av mitt hjärta <3
Ni är duktiga om ni har orkat läsa.



Goodbye My Almost Lover


Whitney Houston - I Will Always Love You

=(


bild från spex tog en bild på bilden som hängde i klassrummet (har suddat ut för vissa kanske inte vill hamna på bloggen så man ser inte så bra nu)

Godbye Klass 9 imorgon slutar vi som en klass fan va depp jag är ni är ju bäst (oftast) Och nu bara hejdå efter ca 4 år. Fy för att sluta skolan och även om jag kommer tillbaka till EKS och inte kommer in på något annat gymnasium eller inte trivs kommer det inte vara hela klassen där blä nej nu blir jag för depp. Vi har imorgon på oss me skolavslutning och sen äta på restaurang (iallafall dom flesta av oss).
så mycket man vill säga men finns ingen chans eller tid.
nej nu blir jag jobbig.
Massa kramar <3

Miley Cyrus- I Miss You

P.s Tänker på klassen när jag lyssnar på bland annat den här låten. Många andra låtar me!

-

Hej Lite sur är jag nu! Vi skaffade box och då hade vi Disney Channel och jag blev överlycklig för jag gillar sånt som går där. Och sen igår så typ sluta den fungera och nu har det visat sig att vi inte har Disney Kanalerna länger och jag är sur.
studie dag idag ska snart köra syster till skolan (på moppen det är inte så långt men hon tycker det är så kul att åka).
Igår va vi på friskis och svettis sommar utegympa. men nu måste jag fixa mig för att köra syster. skriver sen
kram <3

Hemma

Hello Jag är hemma från gotland igår kom hem vid 9 efter att ha åkt färja ca 16 ~ 19:15 och åkte bil hem och köpt mat på vägen hem för jag hade inte ätit så mycket och dom tog inte kort. Men nu ska jag typ sova eller iallafall vila. jag har sovit sammanlagt  ca 13 timmar på hela resan.

RSS 2.0